Betser League

Har man ett stort intresse av betting och har tidigare satsat i en sport eller flera så har man definitivt kommit rätt. Här hos Betser League så kan man utnyttja dina kunskaper inom betting och tävla mot andra spelare på sajten om vem som är skickligast när det kommer till betting.

Hur du spelar

Första man som spelare måste göra är att satsa ett så kallat kvalificerat bet hos Betser för minst 5 €. För att ett bet hos Betser skall anses vara kvalificerat så måste spelet ha odds på minst 1.25 samt ha ett systemspel där minst tre stycken av spelen har odds på 1,25. Efter man lagt ett kvalificerat bet så kommer man in i den lägsta divisionen.

Poängplock och tabellranking

Så fort man vinner ett bet hos Betser så får man poäng som i sin tur leder till att man klättrar uppåt i ligan. Själva poängen baseras på odds vilket gör att man enkelt kan räkna ut som spelare hur mycket poäng man kommer få. Själva tabellrankingen går ut på att spelare rankas efter de poäng som de har tagit under säsongens gång.

Perfekt för de som är intresserade av odds

Har man ett stort intresse för betting och att tävla så är verkligen Betser stället där man skall vara. Här kan man tjäna pengar på sin hobby i form av odds och på så sätt få en morot i spelandet. Man kan följa sin egen plats i tabellen och själv bestämma vilka spel man skall satsa på och hur mycket man vill satsa.