CampoBet

CampoBet

CampoBet är en sajt som erbjuder Sport Betting och Casino till svenska spelare. De innehar licens från Spelinspektionen och är anslutna till Spelpaus. CampoBet erbjuder både vanliga odds och live odds, samt spel på virtuella sporter. I välkomsterbjudandet ingår en bonus till alla nya spelare som registrerar sig hos dem. Sajten är dessutom helt ny på den svenska spelmarknaden.

Sportutbud och bonus

Campobet har ett spelutbud med odds på flera sporter, så som fotboll, tennis och ishockey. Du får en enkel översikt över pågående matcher när du klickar på sport och det är enkelt att navigera bland de olika sporterna. Den bonus som erbjuds är 100 % i välkomstbonus upp till 100 kronor. Bonusen har ett omsättningskrav på 5x, vilket är mycket fördelaktigt.

Kundtjänst och betalningsmetoder

När det kommer till kundtjänst går CampoBet all-in, då de har öppet dygnet runt och erbjuder kontakt via telefon, live chatt och e-post. Eftersom det är en pay’n’play-sajt har de inte så många betalningsmetoder tillhanda, det som erbjuds är snabba insättningar och uttag med Trustly. Som lägsta belopp måste du sätta in 100 kronor per transaktion. Alla insättningar och uttag sker helt utan avgifter.

Fördelar med CampoBet

Det är säkert att spela på CampoBet, tack vare den svenska spellicensen och säkra betalningar med Trustly. Dessutom är allt du vinner skattefritt. Utöver sin tillgängliga supportavdelning erbjuder de även en FAQ med svar på flera vanliga frågor. Denna bettingsajt värnar om sina spelare och erbjuder verktyg för att du ska kunna spela ansvarsfullt. Deras breda utbud av virtuella sporter är också en fördel.