Fastbet – Oddsspel och betting i världsklass

fastbet din site for betting online

Varumärket Fastbet är en mycket bra spelsida för dig som gillar bra betting. Här har det skapats ett modernt sätt att spela, där man inte längre behöver registrera något spelkonto. Hos Fastbet spelar man direkt via inloggning med BankID, vilket är på väg att bli standard för den nya generationen spelbolag. Fastbet ägs och drivs av Bethard Group Ltd som har svensk spellicens och skattefria vinster.

Livebetta från mobilen

I och med att Fastbet är en ny och modern spelsida för betting online kan man naturligtvis spela på både mobiler och surfplattor. Man behöver inte ladda hem någon app, utan man spelar direkt med inloggning via mobilens webbläsare. Hos Fastbet finns även ett stort spelutbud rörande livebetting som fungerar perfekt för alla som gillar upplevelsen och spänningen av betting i mobilen.

Välkomstbonus och snabba uttag

Alla nya spelare hos Fastbet får en omsättningsfri välkomstbonus. Den bonus som erbjuds kan fås upp till 500 kronor. Sätter en spelare in 1000 kronor ger Fastbet 50 kronor extra att spela för. Man kan få bonusen upp till 10 insättningar under sina första dagar som spelare hos Fastbet. Gällande betalningsmetoder så använder sig Fastbet av Trustly. Uttag av eventuella vinster sker på bara 5-10 minuter.

Sammanfattning av Fastbet

Fastbet tillhör den nya generationen av spelsidor, där man kan spela utan att registrera ett konto. Inloggning sker med BankID och man gör sin insättning med betalningsmetoden Trustly på samma gång. Hos Fastbet erbjuds en bra välkomstbonus på upp till maximalt 500 kronor. Vare sig man gillar att spela i livebetting i mobilen eller betting till fasta odds vid datorn är Fastbet som har skattefria vinster ett bra val.