Kända lotterier på nätet

euro millions logo

Tidigare begav sig de flesta som ville spela lotto till närmaste spelbutik för att markera utvalda nummer på en kupong och lämna in lottoraden. Det fungerade naturligtvis, men det fanns nackdelar med detta tillvägagångssätt. För det första hade spelarna inte tillgång till lika många lotterier, och dessutom tog det mer tid att spela, eftersom man var tvungen att besöka en butik. Man hade inte heller friheten att kunna spela precis när som helst på dygnet, eftersom man var tvungen att anpassa sig till butikens öppettider. I och med att det numera går att spela lotto på nätet har spelarna fått tillgång till mängder av spännande och vinstfyllda lotterier, vissa mer kända än andra.

Jackpotvinster utöver det vanliga

Eurojackpot och EuroMillions är två lotterier som verkligen slagit igenom stort bland svenska lottospelare i och med att det går att spela online. Eurojackpot har delat ut vinster på 875 miljoner kronor, och jackpotten på EuroMillions kan växa långt över en miljard kronor.

Det är dock inte bara dessa två lotterier som vunnit stor popularitet i och med lottospelens genombrott online. Powerball är ett annat känt exempel. Det är ett lotteri som tidigare främst spelades i USA men som nu kan spelas även här i Sverige, tack vare lottosajterna online. Även Powerball erbjuder gigantiska jackpotvinster. En riktigt lycklig vinnare kan faktiskt kamma hem så mycket som 6,5 miljarder kronor.

Enkelt att testa nya spel

En fördel med att spela just lotto är att man kan försöka sig på nya spel utan att det innebär några problem. Det går till på ungefär samma sätt att spela oavsett vilket lotteri man väljer, och som spelare behöver man bara välja ut ett antal nummer och hoppas på turen. Det gör att man snabbt kan komma igång och spela WorldMillions, Cash4Life, Polens Lotto eller något annat lotteri, utan att man behöver skaffa några specialkunskaper.