Live Betting

Live Betting Betting Sidor ORg

Live betting är ett spel med mycket fart och är precis som det låter ”Live”. Man kan alltså placera bet under pågående evenemang och på så sett vara med och avgöra hur resultatet ska sluta. Detta innebär att man kan förbereda sig och läsa statistik inför till exempel en fotbollsmatch och sedan kan man se om matchen verkar gå som förutspått och placera bet när man är tillräckligt säker.

Allt du behöver veta om Live Betting

Live betting innebär att man spelar i realtid och kan ändra sina odds under spelets gång. Detta anser många vara mycket mer spännande eftersom att man är med och påverkar sitt resultat under hela evenemanget och det är ett spel där man får chans att analysera matchen innan man bestämmer sig. Benämningen för att spela live skiljer sig beroende på vilket spelbolag man använder. Förutom Live betting kan man säga Live odds eller Live spel.

Hur lär man sig att spela Live betting?

Ett första tips är att titta på matcher på Betfairs livestreaming-funktion som är helt gratis om man har en liten summa pengar på sitt Betfairkonto. Genom att följa olika matcher lär man sig hur de olika sporterna fungerar. Förstår man hur sporten fungerar kan man dra egna analyser och slutsatser under spelets gång. Sedan är det alltid till nytta att läsa artiklar och andras analyser och tankar kring live odds för en bättre uppfattning.

Vad innebär att få en ”Grön bok”?

En ”Grön bok” får man om man lyckas med sitt spel som betyder att man är säkrad att inte förlora något på utfallen under evenemanget som pågår. Med Live betting är det dessutom enklare att lyckas med sitt spel eftersom att det enda som krävs är att man är påläst och insats i spelet. Med en så kallad ”Grön bok” kan man alltså ändra sina odds beroende på hur spelet går för att säkra resultatet.