Mr Green ›› Ett spelbolag med variation

mr green grön logga

Mr Green är ett erfaret spelbolag som sedan sin start 2007 blivit ett välkänt namn på marknaden. Genom att erbjuda flertalet olika bonusar och kampanjer som du som spelare kan välja bland kan du hitta en spelform som passar just dig. Utöver detta finns flertalet olika speltyper att välja bland. Exempelvis kan du välja att satsa via live odds eller spela på deras välkända casino.

Stort spelutbud med flertalet olika förmåner

Att följa olika sportevent är både spännande och engagerande. Med Mr Greens live odds kan du snabbt vara med och satsa i realtid på ditt favoritlag direkt i mobilen. Deras prisbelönta mobilapp ger en närhet till spelet som gör att du alltid kan gå in och satsa i det rätta ögonblicket för att kamma hem storvinsten. Mr Green finns tillgänglig för dig som spelare dygnet runt med ett av marknadens största spelutbud till ditt förfogande.

Vad kan Mr Green erbjuda mig som spelare?

Om du gillar stor variation i spelutbud och vill spela på en etablerad sida med hög trygghet för dig är Mr Green alternativet för dig. Med ett av marknadens högsta odds och med support som är tillgänglig dygnet runt är Mr Green spelbolaget som sätter dig som spelare i fokus. Med deras förmånliga sportbonus kan du dessutom maximera upplevelsen av att satsa på det lag du brinner för.

Söker du ett spelbolag med spelaren i fokus?

Mr Green har sedan sin uppstart 2007 vuxit till ett av marknadens ledande spelbolag. Med sitt stora spelutbud och möjlighet till valbara bonussystem erbjuder de en unik variation som ger deras spelare chansen att välja hur just de vill spela. Utöver detta erbjuder de kunnig service dygnet runt, flertalet olika betalningsmöjligheter och en prisbelönt mobilapp som ger spelare tillgänglighet oavsett var och när de vill spela.