Sarah Sjöström

sarah betsson

Betsson är en av Sveriges mest väletablerade spelsajter och syns ofta i tv-rutan. Ägarna bakom spelsajten är The Betsson Group som har över 40 års erfarenhet i spelbranschen. De går under maltesisk lag vilket innebär att de erbjuder skattefria vinster samtidigt som de har väldigt hög säkerhet när det kommer till hantering av person- och bankuppgifter.

Betssons samarbete med Sarah Sjöström

sarah betssonNu har även Betsson infört ett samarbete med simstjärnan Sarah Sjöström som numera är en ambassadör för casinot. Detta innebär att simmerskan kommer vara ansiktet utåt för spelsajten i kommande kampanjer där främst sport ligger i fokus. Just sport och odds är något som Betsson kan stoltsera med då de har ett bra urval av populära sporter som hockey, fotboll, tennis och många fler.

Fördelar med samarbetet

Främsta anledningen för samarbetet med Sarah Sjöström är att spelbolaget vill nå ut till en ännu större publik. Genom att skaffa sig en ambassadör kan man göra detta utan att det blir för tjatigt eller att det känns som ”för mycket reklam”. Att ta in en ung och populär simmerska i sportkampanjerna innebär också att man kan göra dem mer underhållande och personliga.

Gynnar Sarah Sjöström

Betsson har varit med sedan år 2001 men aldrig har de haft ett stort samarbete likt det de har nu. Nu kan Sarah Sjöström fokusera på OS 2020 i Tokyo och andra tävlingar. Det innebär att samarbetet inte bara gynnar Betsson utan även Sarah Sjöström får en stabil samarbetspartner som är med för det långa loppet i många år framöver.