Unibet firar 20 år med resor för 60 000 kr

Unibet firar 20 år och har därför mängder med erbjudanden till alla spelare. Det finns chans att vinna tre olika sportresor. Om du spelar på fotboll, tennis eller ishockey mellan den 9:e-29:e Oktober så är du med i utlottningen på dessa resor. Det som krävs för att uppnå kraven är att du loggar in på Unibet för att anmäla dig till kampanjen och sedan följa instruktionerna.

Hur man spelar

För att ta del av erbjudandet på Unibet så behöver du först anmäla dig till tävlingen. Logga in och klicka in bland Unibets erbjudanden. Där finns ett erbjudande som heter vinn sportresor. För att få chansen så behöver du registrera dig på kampanjen och sedan spela på din favoritsport mellan 9.e och 29:e Oktober. Minsta insatsen är 50 kr per spel och du behöver spela minst 20 spel på utvald sport. Minsta insatsen på odds måste vara 1.20.

Vad man vinner om man följer instruktionerna

Om du följt alla instruktioner på Unibet så vinner du alltså en sportresa värde 20.000 kr. Det finns tre olika sportresor i utlottningen värde totalt 60.000 kr. Du måste vara över 18 år för att delta och du kan välja en valfri Premier-league alternativt NHL resa för din vinst. Vinner du Tennisresan så går den till ATP finalen i London. I priset på samtliga resor ingår flygstol T/R från Stockholm samt en natt på 3-stjärnigt hotell. Vinnaren lottas fram slumpmässigt.

Vinn en sportresa med Unibet

Så, om du följt alla instruktioner från Unibet och deltagit i kampanjen så är du med i en utlottning av en sportresa värde 20.000 kr styck. Var noga med att läsa regler och villkor, och tänk på att det inte går att delta med system-spel, cash in- spel eller spel som lagts med free-bets. Du kan heller inte byta din vinst mot pengar. Lycka till!