Vinn ett VIP-paket hos Betsson

VIP SHL BETSSON

Vinn ett VIP-paket

Nu har ishockeysäsongen äntligen dragit igång igen till alla hockeyfansens stora glädje. Det betyder gemenskap, oförglömliga matchupplevelser och möjligheter att skapa härliga minnen. Tillhör du också skaran som inte förblir oberörd när det är ishockeymatch på TV och tycker dessutom att det är kul att då och då lägga oddsspel? Har du alltid drömt om att få träffa ditt favoritlag? Då ska du definitivt fortsätta läsa.

Betsson -Anytime logo

Träffa ditt favoritlag

Just nu finns det en unik chans att vinna ett SHL VIP-paket och få träffa idolerna innan och efter en valfri match. Möjligheten att dela denna upplevelse med en av dina närmaste gör den ännu mer oförglömlig, då paketet innehåller 2 biljetter. I kombination med god mat och en signerad tröja kommer detta bli en av kvällarna ni alltid kommer minnas med ett leende.

Vad är verkligen viktigt i livet?

I dagens hektiska tillvaro kan det vara svårt att avsätta tid till umgänge med nära och kära. Alltid finns det saker att göra och stressen tar ofta över våra liv. Därför är det bra att då och då stanna upp och reflektera över vad som verkligen är viktigt. Tiden med de närmaste är en av de mest värdefulla sakerna vi har. Därför erbjuder vi ett SHL VIP-paket som ger en upplevelse för livet att dela med den du gillar mest.

Är du redo att bli en vinnare?

Du har lika stor chans att bli en vinnare som alla andra. Är du redo att vinna en fantastisk upplevelse och dessutom få dela den med någon du tycker om? För att delta i kampanjen behöver du bara slutföra några enkla steg som kommer ta dig närmare den drömlika kvällen. Stanna upp i några minuter, andas in och ta chansen.